Home Running Buy Mizuno Shoes Shoesamp; Sneakers Mizuno Online wOXiuPkZT BaggrundShop Women's BootsSuede and Boots Fringe MoreMinnetonka 0OknPw8 Danskerne kører hensynsløst i trafikken
Baggrund
Bilnyheder
0

Danskerne kører hensynsløst i trafikken

0
0
Popularitet Bootsamp; Køb 6 Støvler Of Timberland In Premium Best vNnwym80O
White Lyst Teva Universal Sandals in Bright Flatform White f6bYg7y

Fire ud af fem danskere mener, at vi kører ‘egoistisk’ og ‘uden at tage hensyn’. Værst ser det ud i København. 

Det er resultatet af en ny undersøgelse foretaget af YouGov for SEAT.

Aggressiv kørsel, overhalinger indenom, kapløb til det røde lys og måske en uvenlig gestus. Sådan ser den trafikale hverdag tilsyneladende for ud for mange danske bilister.

Running Buy Mizuno Shoes Shoesamp; Sneakers Mizuno Online wOXiuPkZT

Hele 82 procent – og 87 procent i København – af de adspurgte i undersøgelsen svarer, at de ’i nogen grad’, ’i høj grad’ eller ’i meget høj grad’ mener, at deres medtrafikanter kører egoistisk og uden at tage hensyn.

Bilproducenterne bruger i dyre domme på at designe flotte biler og mere og mere avancerede sikkerhedssystemer, der kan bremse bilen selv, stramme selen eller sågar vække chaufføren, men SEAT Danmark synes, at den slags systemer bliver overskygget af dårlige opførsel blandt danske trafikanter.

Læs også:  VW er nu også klar med mini-SUV

Derfor er SEAT på vej med en kampagne, som opfordrer danskerne til at køre mere hensynsfuldt. Det fortæller direktør for SEAT i Danmark, Jens Stoltenberg-Mathiesen, der med kampagnen ‘Kør Smukt’ vil have danskerne til at give plads, blinke af og vinke frem i trafikken.Stadium Tee Blackadidas ID Philipines adidas dxroeCB

Undersøgelsen viser også samtidig, at danskerne har en tendens til at skyde skylden på dårlig kørsel på alle andre end dem selv. I hvert fald svarede kun en fjerdedel af de adspurgte, at de ville kunne få trafikken til at glide bedre ved at ændre deres nuværende kørsel.

Tallene fortæller også, at københavnere er de, der mener, at der bliver kørt mest hensynsløst, mens mændene i langt højre grad anser sig selv for at være gode bilister end kvinderne.

Jeg tør ikke pege på hvilket køn, der er bedst bag rattet, men kan konstatere, at der er en interessant forskel, at kun en tredjedel af kvinderne siger, de er bedre bilister end andre, mens det gælder over halvdelen af mændene, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Læs også:  B-klassen – den nye Kloge-Åge på villavejen

Analysen er foretaget af YouGov blandt 1008 danskere i alderen 18-74 år.

Sneakers Jumex Top Trainers Silver Glitter Wht Gold Metallic Blk Low jqpLMUzVSG
previous Facelift til Renault Megane
next Mercedes S-klasse coupé koncept teaset
hos HøjhæledeDamerKøb Pink Zalando højhælede sko online dk W9IE2DYH
Related Posts
Gå ikke glip af
Artikler

TEST: Danskernes fortrukne trafikalarmer

Vincent Byakika
0
Running Buy Mizuno Shoes Shoesamp; Sneakers Mizuno Online wOXiuPkZT
Copyright © 2018 Bilsektionen.dk. Sektionen ApS - CVR 35860746
  • Om Bilsektionen
  • Presse
  • Ophavsret
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Kontakt
Close