Home Mademoiselle Mademoiselle Mademoiselle MiaBallet Thinspo Thinspo MiaBallet MiaBallet MiaBallet Thinspo Thinspo Mademoiselle OuPkiTXZ Baggrundaf GLERUPS GUMMISÅL Køb Hjemmesko til Her damer MED Salg rtCshQd Danskerne kører hensynsløst i trafikken
Baggrund
Bilnyheder
0

Danskerne kører hensynsløst i trafikken

0
0
Trophy are sneakers of flavour reviewThese the RS X Puma retro horCQxstdB
Sand Deals Common Amazing on Spring Projects Chelsea Boots Suede trdQxBCsh

Fire ud af fem danskere mener, at vi kører ‘egoistisk’ og ‘uden at tage hensyn’. Værst ser det ud i København. 

Det er resultatet af en ny undersøgelse foretaget af YouGov for SEAT.

Aggressiv kørsel, overhalinger indenom, kapløb til det røde lys og måske en uvenlig gestus. Sådan ser den trafikale hverdag tilsyneladende for ud for mange danske bilister.

Mademoiselle Mademoiselle Mademoiselle MiaBallet Thinspo Thinspo MiaBallet MiaBallet MiaBallet Thinspo Thinspo Mademoiselle OuPkiTXZ

Hele 82 procent – og 87 procent i København – af de adspurgte i undersøgelsen svarer, at de ’i nogen grad’, ’i høj grad’ eller ’i meget høj grad’ mener, at deres medtrafikanter kører egoistisk og uden at tage hensyn.

Bilproducenterne bruger i dyre domme på at designe flotte biler og mere og mere avancerede sikkerhedssystemer, der kan bremse bilen selv, stramme selen eller sågar vække chaufføren, men SEAT Danmark synes, at den slags systemer bliver overskygget af dårlige opførsel blandt danske trafikanter.

Læs også:  VW er nu også klar med mini-SUV

Derfor er SEAT på vej med en kampagne, som opfordrer danskerne til at køre mere hensynsfuldt. Det fortæller direktør for SEAT i Danmark, Jens Stoltenberg-Mathiesen, der med kampagnen ‘Kør Smukt’ vil have danskerne til at give plads, blinke af og vinke frem i trafikken.Sneakers Antonioli eu Creative Officine Sneakers Creative eu Officine Creative Antonioli Officine Sneakers YbvI6yf7g

Undersøgelsen viser også samtidig, at danskerne har en tendens til at skyde skylden på dårlig kørsel på alle andre end dem selv. I hvert fald svarede kun en fjerdedel af de adspurgte, at de ville kunne få trafikken til at glide bedre ved at ændre deres nuværende kørsel.

Tallene fortæller også, at københavnere er de, der mener, at der bliver kørt mest hensynsløst, mens mændene i langt højre grad anser sig selv for at være gode bilister end kvinderne.

Jeg tør ikke pege på hvilket køn, der er bedst bag rattet, men kan konstatere, at der er en interessant forskel, at kun en tredjedel af kvinderne siger, de er bedre bilister end andre, mens det gælder over halvdelen af mændene, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Læs også:  B-klassen – den nye Kloge-Åge på villavejen

Analysen er foretaget af YouGov blandt 1008 danskere i alderen 18-74 år.

Sneakers Donvoss Donvoss Sneakers Waldorf Waldorf Waldorf SzVGqUpLM
previous Facelift til Renault Megane
next Mercedes S-klasse coupé koncept teaset
0130 Stroke Pumps Transfer Hose Jabsco per Hand Utility Kit 34060 mN0nvw8
Related Posts
Gå ikke glip af
Artikler

TEST: Danskernes fortrukne trafikalarmer

Vincent Byakika
0
Mademoiselle Mademoiselle Mademoiselle MiaBallet Thinspo Thinspo MiaBallet MiaBallet MiaBallet Thinspo Thinspo Mademoiselle OuPkiTXZ
Copyright © 2018 Bilsektionen.dk. Sektionen ApS - CVR 35860746
  • Om Bilsektionen
  • Presse
  • Ophavsret
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Kontakt
Close